Oriunde visezi să ajungi în viaţă, Forever este drumul extraordinar care te duce acolo unde îţi doreşti. Începând chiar de la tine de acasă, poţi construi o afacere care îţi oferă timpul şi banii să faci ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna. La ce visezi? O maşină nouă? O casă mai frumoasă? Vacanţe mai lungi? Plata datoriilor? Siguranţa financiară?

Cu Forever, sunt toate mai aproape decât crezi!

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Timp de mai mulţi ani, Rex Maughan a căutat ideea pentru o afacere care i-ar fi putut îndeplini cele două mari scopuri ale vieţii: sănătate mai bună şi independenţă financiară. In 1978 a găsit ceea ce căuta şi a invitat 43 de persoane să asiste la prima întâlnire Forever Living Products, în Phoenix, Arizona. De la această întâlnire a pornit o călătorie care avea să ducă la o afacere de un succes inimaginabil pentru milioane de oameni.

Rex Maughan şi primii distribuitori Forever au realizat în curând că existau mai multe persoane care căutau acelaşi lucru ca şi ei:

  • Alternative naturale pentru o sănătate mai bună;
  • Oportunitatea de a câştiga mai mulţi bani;
  • Produse de calitate deosebită şi un Plan de Marketing simplu şi eficient;
  • Şansa de a-i ajuta şi pe alţii să devină mai sănătoşi şi mai prosperi.

Oportunitatea Forever Living Products

The MLM Opportunity of Forever Living Products

A deveni independent din punct de vedere financiar înseamnă să ai posibilitatea de a-ţi controla propriul destin. Înseamnă că aproape tot ceea ce-ţi doreşti în viaţă să devină posibil. Dacă munca sau cariera nu te duc acolo unde ai vrea să fii, Forever Living Products îţi oferă oportunitatea extraordinară de a-ţi schimba destinul!

Ce ai de pierdut?

Ce este mai important decât a câştiga mai mulţi bani? Timpul.
Mai ales timpul de a face, împreună cu familia şi prietenii, lucrurile care îţi plac cel mai mult. Efortul pe care îl faci acum pentru construirea afacerii FLP îţi va fi răsplătit pe măsură, întrucât vânzările echipei tale îţi vor asigura venitul şi timpul de a avea exact stilul de viaţă pe care ţi-l doreşti.

 

Citește mai departe...

Planul de Marketing Forever

Planul de Marketing Forever Living Products are succes pentru că e simplu; este una din cele mai uşoare modalităţi de a-ţi porni propria afacere. În plus, ai la dispoziţie produse consumabile, într-o industrie solidă, în plină dezvoltare. Odată ce ai pornit la drum, FLP îţi asigură structura de dezvoltare a afacerii şi te sprijină să te extinzi atât cât doreşti.

De asemenea, planul nostru de marketing îţi dă siguranţă indiferent de nivelul la care te afli:

  • Nu exista retrogradari: odată ce ai obţinut o anumită calificare, o păstrezi. Nici un nivel atins pe planul de marketing nu se pierde, chiar daca nu ai nici un fel de activitate o perioada indelungata; la reluarea activitatii, vei reporni de la ultimul nivel atins.
  • Te vei bucura de performanţele echipei tale şi pentru faptul că Planul de Marketing nu permite depăşiri în cadrul aceleiaşi reţele, pana la nivelul de manager. (Distribuitorul nu îşi poate depăşi Sponsorul în ierarhia Planului de Marketing, pe parcursul promovării spre poziţia de Manager).

    Citește mai departe...

Cum incep Afacerea Forever?

Forever startÎnceperea afacerii Forever implică înscrierea, adică semnarea unui contract de distribuitor cu Forever Living Products şi persoana care vă introduce în afacere (sponsorul dvs.). Pentru înscriere vă rugăm să descărcati Formularul de Înscriere şi să consultati Lista de preturi NDP şi sectiunea Cum mă înscriu?.

Decizia pe care tocmai ati luat-o, si anume de a incepe afacerea FLP, spune ceva extrem de important despre dvs. Este evident faptul ca doriti nu numai o viata mai buna si ca sunteti pregatit(a) sa munciti pentru a o avea, dar si faptul ca aveti o mare incredere in dvs.

Stiu ca sunteti nerabdatori sa incepeti activitatea, dar, sa incepem cu....inceputul!

Citește mai departe...