Forever Living Products oferă o gamă remarcabilă de produse apicole 100% naturale. Stupii sunt amplasaţi în condiţii ideale de mediu, în regiunile intens deşertice ale Arizonei, neafectate de pesticide sau poluanţi. Pentru colectarea şi conservarea materiilor prime în condiţii identice cu cele create de natură se folosesc echipamente de recoltare şi procesare ultramoderne. Toate produsele apicole oferite de Forever sunt naturale şi au o valoare nutritivă ridicată, deoarece ajung la dumneavoastră direct din stupi, acolo unde albinele le prepară de mii de ani.

Royal Jelly

royal-jellyCOD: 036                         Pret: 37,14 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Lăptişorul de matcă reprezintă secreţia lactescentă a glandelor faringeale ale albinelor. Această secreţie este amestecată cu enzime pentru a deveni "super-alimentul" destinat hrănirii albinelor ce urmează să devină regine. De fapt, lăptişorul de matcă va fi singura hrană a reginelor de-a lungul întregii lor vieţi reproductive, acestea fiind capabile să depună până la 3.000 de ouă pe zi timp de 6 ani. Albinele lucrătoare ce se hrănesc numai cu miere trăiesc doar 4-6 săptămâni.

Lăptişorul de matcă oferit de Forever Living Products în produsul Forever Royal Jelly este colectat din regiuni nepoluate, izolate, intens deşertice, ce prezintă condiţii ideale de mediu pentru stupi. Imediat după colectarea din stupi, lăptişorul de matcă este răcit rapid până la congelare, pentru a se elimina surplusul de apă fară a afecta vitaminele, mineralele, enzimele şi co-enzimele din compoziţia sa. Lăptişorul de matcă are un conţinut foarte ridicat de proteine.

Citește mai departe...

Bee Propolis

forever-bee-propolisCOD: 027                         Pret: 35,90 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Propolisul are o istorie de peste 5.000 de ani. Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii. Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. Denumirea "propolis" provine din limba greacă şi înseamnă "înaintea oraşului", adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe.

Propolisul oferit de Forever Living Products în produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente.

Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural.

Citește mai departe...

Bee Pollen

forever-bee-pollenCOD: 026                         Pret: 17,17 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Polenul este "pulberea fertilă" a florilor. Albinele îl culeg şi îl duc în stupi, folosindu-l ca hrană. Fără polen nu ar exista plante, arbori sau flori; chiar şi noi depindem de el.

Polenul oferit de Forever Living Products în produsul Forever Bee Pollen este extras de albine din florile ce cresc în regiunile izolate, intens deşertice. Din stupi, polenul este colectat în recipiente speciale din oţel inoxidabil, ce îi asigură prospeţimea şi îi păstrează nealterate calităţile nutritive. Forever Bee Pollen este un produs 100% natural, nu conţine conservanţi, coloranţi sau aromatizanţi artificiali.

Polenul de albine conţine un larg spectru de substanţe nutritive care ajută la menţinerea sănătăţii. Dintre acestea amintim vitaminele complexului B şi vitamina C care, fiind hidrosolubile, pot fi adminstrate zilnic.

Citește mai departe...

Bee Honey

forever-bee-honeyCOD: 207                         Pret: 18,91 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

De-a lungul timpului mierea a fost considerată un aliment de cea mai bună calitate, o adevărată comoară nutriţională. Albinele colectează nectarul de la mai multe flori, îl amestecă cu enzimele proprii, iar apoi depozitează mierea astfel obţinută în faguri. Mierea este un aliment ideal atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fiind uşor asimilabilă.

Bogată în carbohidraţi şi minerale precum calciul şi fosforul, Forever Bee Honey reprezintă o sursă de energie ce poate fi pusă rapid la dispoziţia organismului cu orice ocazie. Mierea Forever Bee Honey este un produs al Forever Living Products, ce conţine numai ingrediente naturale necesare menţinerii sănătăţii, precum glucide (glucoză, fructoză şi zaharoză), minerale, vitamine, enzime, proteine şi aminoacizi. Forever Bee Honey este un îndulcitor nutritiv cu gust delicios, cu un conţinut de aproximativ 70 de Kcal / lingură.

Citește mai departe...