Bee Propolis

forever-bee-propolisCOD: 027                         Pret: 35,90 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Propolisul are o istorie de peste 5.000 de ani. Asirienii şi grecii îl utilizau pentru menţinerea sănătăţii. Când vorbim despre albine, ne gândim în primul rând la miere şi polen. Mai există, însă, şi propolisul, o răşină secretată de arbori, pe care albinele o colectează şi o metabolizează, folosind-o apoi pentru a etanşeiza stupii. Etanşeizarea este atât de eficientă, încât interiorul stupului este mai aseptic decât majoritatea sălilor de operaţie. Denumirea "propolis" provine din limba greacă şi înseamnă "înaintea oraşului", adică apărarea comunităţii împotriva pericolelor externe.

Propolisul oferit de Forever Living Products în produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens deşertice, nepoluate. Pentru a asigura menţinerea purităţii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs 100% natural şi nu conţine conservanţi sau coloranţi artificiali. Propolisul este, de asemenea, o formă excelentă de hrană, plină de substanţe nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi şi o serie de alte microelemente.

Forever Bee Propolis conţine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B şi este îmbogăţit cu lăptişor de matcă, fiind un excelent stimulent imunitar natural.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 tabletă
Cantitate / doză
Propolis de albine, pulbere

500 mg*

*Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

INGREDIENTE: Propolis de albine 500 mg.

ALTE INGREDIENTE: Miere, proteine izolate din soia, pulbere de roşcove, dioxid de siliciu, aromă de migdale, acid stearic, croscarmeloză sodică, lăptişor de matcă. Conţine soia şi migdale.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu 60 tablete.

ADMINISTRARE: 1 tabletă de 2 ori pe zi. Consultaţi medicul înainte de folosirea acestui produs sau a oricărui alt supliment alimentar.

  • Imunostimulator natural.
  • Imbogăţit cu lăptişor de matcă.
  • Conţine 22 de aminoacizi şi complexul vitaminei B.

seo