Faptul că este asociată cu masajul, face din aromaterapie o metodă complexă. Pe lângă miros, masajul cu produse ce conţin uleiuri esenţiale face ca pielea să preia subtanţele atât de benefice pe care le conţin acestea şi să le introducă in organism. Relaxarea psihică este astfel dublată de una fizică, această combinaţie fiind foarte bună pentru inlăturarea stărilor de stres care dau migrene, diminuarea libidoului, anorexie, dureri osoase, creşteri ale valorilor glicemiei şi multe altele.

Forever Living Products vă oferă beneficiile unei experienţe spa aromaterapeutice!

Relaxation Massage Lotion

relaxation-massage-lotionCOD: 288                         Pret: 23,73 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Living Products a combinat proprietăţile calmante şi regenerante ale plantei Aloe vera cu uleiuri esenţiale, ceai alb şi extracte din fructe într-o loţiune pentru masaj emolientă, cu textură non-grasă, ideală pentru folosirea după baia cu Relaxation Bath Salts sau duşul cu Relaxation Shower Gel, Relaxation Massage Lotion.

Relaxation Massage Lotion de la Forever este modul ideal de a încheia o zi agitată şi supraaglomerată. Nu trebuie decât să aplici loţiunea pe piele şi să masezi uşor, iar grijile tale vor dispărea ca prin farmec.

Forever Living Products a adăugat lavandă şi ceai alb în gelul stabilizat de Aloe vera, renumit pentru proprietăţile sale de calmare şi hidratare. Lavanda este ideală pentru relaxare, iar ceaiul alb conferă loţiunii o aromă proaspătă şi revigorantă. Uleiul esenţial din muguri de bergamotă, alături de extractul de castravete completează formula acestei loţiuni intens emoliente.

 

Citește mai departe...

Relaxation Bath Salts

relaxation-bath-saltsCOD: 286                         Pret: 25,35 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Incă din vremea Egiptului Antic, oameni din toate colţurile lumii obişnuiau să meargă la Marea Moartă, datorită cunoscutelor sale efecte terapeutice. Sărurile de la Marea Moartă sunt excelente pentru calmarea şi rehidratarea pielii.

Lavanda este renumită pentru proprietăţile sale aromaterapeutice şi calmante. Folosirea lavandei şi a uleiurilor în aromaterapie s-a dovedit a fi benefică în tulburările de somn şi pentru relaxare.

Lasă-ţi grijile să dispară cufundându-te într-o baie cu săruri de la Marea Moartă, lavandă şi uleiuri esenţiale. Forever Living a reunit aceste ingrediente nemaipomenite în produsul Relaxation Bath Salts, cel mai relaxant elixir de baie de pe piaţa actuală. Cu numai două linguri de sare de baie te vei bucura de o experienţă calmantă şi relaxantă de neuitat.

Citește mai departe...

Relaxation Shower Gel

relaxation-shower-gelCOD: 287                         Pret: 20,97 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Relaxation Shower Gel este modul ideal de a începe în plină formă o nouă zi sau relaxarea binemeritată după o zi lungă şi agitată.

Bucură-te la fiecare duş de ritualul profesionist de îngrijire a pielii cu noul produs Relaxation Shower Gel de la Forever Living Products. Formula sa calmantă şi hrănitoare, pe bază de Aloe vera, uleiuri esenţiale şi extracte de bergamotă şi castravete transformă acest produs într-un gel de duş pe care îl vei iubi.

Foloseşte-l cu lufa Forever, iar grijile tale vor dispărea ca prin minune. Proprietăţile de hidratare, calmare şi catifelare îţi vor răsfaţa pielea, conferindu-i totodată un parfum calmant.

 INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel stabilizat de Aloe vera), C14-15 olefin sulfonat de sodiu , apă, lauramidopropil betaină, PEG-80 sorbitan laurat, sulfat de sodiu tridecet, PEG-150 distearat, cocamidopropil hidroxisultain, lauroamfodiacetat disodic, laurat de sodiu 13-carboxilat, ulei de lavandă (Lavandula Angustifolia), ulei de scoarţă de cedru (Cedrus Atlantica), ulei din fruct de Citrus Aurantium Bergamia (bergamotă), extract de castravete (Cucumis Sativus), extract de lămâie (Citrus Medica Limonum), glicerină, acid citric, clorură de sodiu, fenoxietanol, metilizotiazolinon, parfum.

Citește mai departe...

Aroma Spa Collection

aroma-spa-collectionshopping-cartCOD: 285                         Pret: 69,84 EURO

Vrei mai ieftin?Wink

Răsfaţă-ţi simţurile cu cele trei produse din setul Spa pentru aromaterapie oferit de Forever Living Products, Aroma Spa Collection: Relaxation Bath Salts, Relaxation Shower Gel şi Relaxation Massage Lotion. Folosite individual sau împreună, aceste produse vor aduce în confortul casei tale beneficiile unei experienţe spa aromaterapeutice.

Citește mai departe...