Forever Freedom2Go

forever-freedom2goCOD: 306                         Pret: 104,78 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Bucuraţi-vă de toate binefacerile pe care le oferă Forever Freedom® cu gust exotic de rodie, prezentat acum de Forever Living Products într-un ambalaj comod şi uşor de transportat. Forever Freedom2Go™ conţine glucozamină, condroitină, MSM (metil-sulfonil-metan) şi suc dulce de rodie bogat in antioxidanţi, alături de binefăcătoarele ingrediente prezente în formula noastră brevetată de gel stabilizat de Aloe vera.

Sulfatul de glucozamină şi sulfatul de condroitină sunt două substanţe proprii organismului, cu rol demonstrat pentru menţinerea mobilităţii şi funcţionării corespunzătoare a articulaţiilor. Metil-sulfonil-metanul (MSM) constituie o sursă primară de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru menţinerea integrităţii ţesuturilor conjunctive şi buna funcţionare a articulaţiilor. Glucozamina, condroitina şi MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de apărare ce consolidează articulaţiile.

Acestor ingrediente li s-a adăugat suc dulce de rodie, bogat în antioxidanţi (conţine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanţi decât vinul roşu, ceaiul verde sau afinele negre) şi, astfel, s-a obţinut o băutură delicioasă, o combinaţie de mare succes! Este important de amintit că fiecare doză pentru consum zilnic este ambalată intr-un plic practic şi comod, uşor de transportat şi uşor de folosit. Deschide-l acum şi savurează binefăcătoarea băutură Forever Freedom2Go™!

Informatii nutritive
Dozaj: 88.7 ml
Număr doze per recipient: 1

 

Contine
100% suc

 

Cantitate/doza

*Necesarul
zilnic (%)
Kcal

60

  
Total carbohidrati

14 g

5% *

    Zaharuri

12 g

  
Proteine

<1 g

  

Vitamina C (Acid ascorbic)

28 mg

45%

Calciu

30 mg

3% *

Sodiu

90 mg

4% *

Amestec brevetat 88.7 ml
Gel stabilizat de Aloe vera, suc natural concentrat de rodie, sulfat de glucozamină, sulfat de condroitină şi Metil-Sulfonil-Metan (MSM).

 * Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dieta de 2000  Kcal/zi.
† Necesar zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Fructoză, aromă naturală de rodie, acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), tocoferol (antioxidant). Conţine cochilii de crustacee (crevete, crab, homar).

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu 30 de plicuri (88.7 ml fiecare plic) (Plicurile nu se vand individual).

MOD DE ADMINISTRARE: Agitaţi bine înainte de utilizare. A se consuma 1-2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă. A se păstra la frigider dacă nu a fost consumat conţinutul întregului plic. Conţinutul rămas trebuie consumat în maxim 24 de ore de la desigilarea plicului. Nu consumaţi produsul dacă ambalajul este deteriorat.

  • Conţine glucozamină, condroitină şi MSM.
  • Delicios gust de rodie.
  • Ambalaj practic, sub formă de plic, uşor de transportat şi uşor de folosit.

Free SEO Tools