Aloe Vera Gel

aloe-vera-gelCOD: 015                         Pret: 28,46 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Aloe Vera Gel ce contine forma stabilizata de aloe - brevet inregistrat de Forever Living Products - este cu adevarat una dintre bauturile nutritive cele mai naturale pe care le puteti consuma! Gelul stabilizat de Aloe vera  este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe (IASC), organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de Aloe vera autentifica acest dar al naturii. 

 

Imaginati-va ca taiati o frunza proaspata de aloe si savurati sucul direct din planta.  Miraculoasele frunze de aloe contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi, dintre care enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, ac. pantotenic, B6, B8, ac.folic, B12, C, D, E).  

Gelul stabilizat de Aloe Vera de la Forever Living Products este preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.  Poate fi consumat zilnic - ca atare sau in amestec cu suc de fructe - si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Informaţii nutritive
Conţine suc integral de Aloe vera
Dozaj: 240 ml
Număr doze per recipient: aprox. 4
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

40

 

Lipide totale

0 g

0%

Sodiu

60 mg

3%

Total carbohidraţi

12 g

4%

   Zaharuri

0 g

 

Proteine

0 g

0%

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Gel Stabilizat de Aloe vera, sorbitol, acid ascorbic (antioxidant), acid citric, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

MOD DE PREZENTARE: Recipient de 1 litru.

ADMINISTRARE: A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 - 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

  • Secretul Aloei vera se află în interiorul plantei.
  • Primul produs care a primit aprobarea Consiliului Ştiinţific Internaţional pentru Aloe.
  • Conţine peste 200 de compuşi activi.
  • Benefic pentru menţinerea sănătăţii sistemului digestiv.

xTrafic.ro