Aloe Bits n' Peaches

aloe-bits-peachesCOD: 077                         Pret: 31,00 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

De mii de ani, oamenii au folosit Aloe vera pentru beneficiile aduse sănătăţii. Forever Aloe Bits N' Peaches este un alt mod de a ne bucura de calităţile gelului stabilizat de Aloe vera, într-o băutură cu excelentă aromă de piersici.

Aloe Bits N' Peaches conţine fragmente de pulpă de Aloe vera şi suc de piersici bine coapte. Adaosul de piersici furnizează carotenoide - antioxidanţi valoroşi şi sursă de vitamina A, cu rol esenţial în buna funcţionare a sistemului imunitar.

Aloe Bits N' Peaches de la Forever Living Products - mai multe ingrediente benefice sănătăţii într-o băutură nutritivă cu gust excelent. Amestecaţi cu gheaţă şi suc natural de fructe, pentru a vă bucura de comorile oferite de natură, în orice moment al zilei!

Informaţii nutritive
Conţine suc integral de Aloe vera cu aromă de piersici
Dozaj: 240 ml
Număr doze per recipient: aprox. 4
Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

100

 

Lipide totale

0 g

0%

Sodiu

70 mg

3%

Total carbohidraţi

24 g

8%

   Zaharuri

18 g

 

Proteine

0 g

0%

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.

INGREDIENTE: Gel Stabilizat de Aloe vera (cu fragmente de pulpă), fructoză, aromă naturală de piersică, acid citric, concentrat de suc natural de piersici, sorbat de potasiu (pentru menţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), acid ascorbic (antioxidant), tocoferol (antioxidant).

MOD DE PREZENTARE: Recipient de 1 litru.

ADMINISTRARE: A se agita înainte de folosire. A se păstra la frigider după desigilare. Se vor consuma 60 - 120 ml, de 1-2 ori pe zi.

  • Toate proprietăţile binefăcătoare ale Aloe Vera Gel.
  • Conţine fragmente de pulpă de Aloe vera.
  • Gust înviorător şi proaspăt de piersică.
  • Ideal pentru copii.

TopSiteuri.ro - Adauga si site-ul tau - Director web