Aloe 2 Go

270-aloe-2-goCOD: 270                         Pret: 89,47 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Cu siguranţă apreciaţi beneficiile Aloe Vera Gel, dar şi proprietăţile antioxidante ale savurosului Pomesteen Power, ce conţine rodii, pere, mangostan, zmeură, mure, afine şi extract din seminţe de struguri. Forever Living Products a reunit beneficiile acestor două produse într-o băutură nutritivă convenabil ambalată, uşor de consumat, Forever Aloe2Go, ce poate fi băută oriunde şi oricând, la birou, în maşină sau pe drum. Desfaceţi plicul în zona indicată şi profitaţi pe loc de beneficiile acestei băuturi nutritive.

Datorită proprietăţilor sale, gustului excelent şi ambalajului practic, veţi avea întotdeauna grijă să vă faceţi plinul de Aloe2Go!

Aloe2Go, cu gust delicios, furnizează un plus de energie datorită aportului de carbohidraţi complecşi. Am adăugat aroma dulce şi răcoritoare a mangostanului (supranumit "regele fructelor", datorită gustului său rafinat) în Aloe Vera Gel, pentru a crea un cocteil antioxidant de ultimă generaţie. Sistemul vostru imunitar nu va şti de ce este mereu în formă, dar voi veţi cunoaşte secretul!

Rodia conţine mai mulţi antioxidant decât afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul este fructul cu cel mai ridicat conţinut de xantone. Studiile recente au demonstrat superioritatea xantonelor faţă de vitaminele C şi E în privinţa stimulării sistemului imunitar. Aloe Vera Gel contribuie în mod natural la consolidarea sistemului imunitar, datorită conţinutului său bogat în polizaharide şi alte substanţe imunostimulatoare.

Informatii nutritive
Dozaj: 88.7 ml
Număr doze per recipient: 1

 

Contine
100% suc

 

Cantitate/doza

*Necesarul
zilnic (%)
Kcal

40

 
Total carbohidrati

10 g

4 % *

    Zaharuri

8 g

 
Sodiu

20 mg

1 % *

Vitamina C (Acid ascorbic)

28 mg

45 %

Amestec brevetat 88.7 ml
Gel stabilizat de Aloe vera, suc de rodie, suc de
pere, suc de mangostan (Garcinia mangostana L.), suc de zmeura, suc de mure, suc de afine, extract din seminte de struguri.

* Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dieta de 2000  Kcal/zi.
† Necesar zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Sorbitol, acid citric, sorbat de potasiu (pentru meţinerea aromei), benzoat de sodiu (pentru menţinerea aromei), gumă de xantan, tocoferol (antioxidant).

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu 30 de plicuri (88.7 ml fiecare plic) (Plicurile nu se vand individual).

ADMINISTRARE: A se consuma 1-2 plicuri pe zi, preferabil înainte de masă. A se păstra la frigider dacă nu a fost consumat conţinutul întregului plic. Conţinutul rămas trebuie consumat în maxim 24 de ore de la desigilarea plicului. Nu consumaţi produsul dacă ambalajul este deteriorat.

  • Toate proprietăţile binefăcătoare ale Aloe Vera Gel şi Pomesteen Power.
  • Gust delicios, ambalaj practic.
  • Cocteil antioxidant de ultimă generaţie.