Forever Living Products

Forever's logo - The  Eagle

Fondata în 1978, Forever Living Products (FLP) este cel mai mare cultivator, producator si distribuitor al produselor cu Aloe vera gel stabilizat din lume, asigurând peste 90% din necesarul de Aloe vera pe plan mondial, în 74 de tari. FLP a readus în atentia lumii un mit stravechi: Aloe vera.

În ultimii 30 de ani, Forever Living Products şi-a orientat cercetările în scopul identificării şi prezentării celor mai valoroase resurse de sănătate şi frumuseţe oferite de natură. Produsele Forever însumează rezultatele acestor cercetări şi se constituie drept mărturie a extraordinarei puteri a naturii de a ne ajuta să ne simţim şi să arătăm mai bine. Totodată, produsele respectă un angajament ferm pentru calitate, prin asigurarea purităţii ingredientelor naturale. 

Povestea Forever Living Products începe cu un om şi un vis ambiţios. Mulţi ani, Rex Maughan a căutat o idee care să reunească cele două mari scopuri ale vieţii sale: o sănătate mai bună şi independenţa financiară. În 1978, găsind ceea ce căutase atâta timp, a invitat 43 de persoane la prima întâlnire Forever Living Products în Phoenix, Arizona. Această întâlnire a deschis drumul către ceea ce avea să devină foarte curând o afacere cu un incredibil succes.

Rex şi primii distribuitori Forever Living au realizat curând că foarte multe persoane erau în căutarea aceloraşi lucruri ca şi ei. Oamenii nu mai doreau să audă vechile sfaturi despre ce ar trebui să facă pentru a se simţi mai bine. Căutau alternative noi, naturale, pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea. Şi, pentru mulţi dintre ei, o sănătate mai bună nu a fost decât începutul. A urmat oportunitatea de a controla mai bine felul în care îşi organizează timpul şi îşi câştigă veniturile.

Citește mai departe...