Forever Aloe MPD

forever-aloe-mpdCOD: 050                         Pret: 27,22 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Aloe MPD, detergent lichid concentrat, este un produs de curăţare versatil, ideal pentru spălarea oricărui tip de lenjerie, precum şi pentru menajul casei la pardoseli, obiecte sanitare, covoare, veselă etc. Detergent non-toxic, concentrat, ideal pentru îndepărtarea impurităţilor, a grăsimilor şi a petelor, fară a zgâria sau a afecta suprafaţa obiectelor. Datorită versatilităţii sale, acest produs duce la economii substanţiale.

Forever Aloe MPD nu conţine fosfor, protejând mediul. Spre deosebire de alţi detergenţi, surfactanţii anionici şi non-ionici din compoziţia sa sunt biodegradabili, reducând astfel impactul asupra mediului şi apei. Formula sa non-abrazivă conţine şi gel stabilizat de Aloe vera, pentru catifelarea hainelor şi protejarea mâinilor.

 

Săptămânal folosim diverşi detergenţi pentru curăţenie. Nu ar fi mult mai comod să cumpărăm un singur produs pentru igienă, capabil să cureţe, în egală măsură, lenjeria, vesela, pardoseala, chiar şi obiectele sanitare din baie? Forever Living Products vă prezintă Forever Aloe MPD, detergent lichid ultra-eficient şi foarte economic.

INGREDIENTE: Soluţie apoasă cu agenţi tensioactivi de suprafaţă (alchilaril sulfonat de sodiu şi alchilfenilpolietoxialcooli), agent de solubilizare (xilensulfonat de sodiu), agent de hidratare (gel stabilizat de Aloe vera), parfum, colorant.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 1,89 l.

MOD DE UTILIZARE: Dispozitive pentru diluarea detergentului (dispenser cu pompă) sunt disponibile la centrele de distribuţie Forever Living Products.

Haine (pentru o încărcare normală a maşinii de spălat): A se folosi aprox. 30 ml. Pentru îndepărtarea petelor dificile se toarnă puţin detergent direct pe pată şi se lasă la înmuiat.

Menaj: Se toarnă câteva picături pe un burete de menaj pentru curăţarea vaselor, îndepărtarea petelor de pe covoare, etc.

Uz universal: A se dilua 65 ml de produs în 4 l de apă pentru curăţarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor şi automobilelor (interior şi exterior).

  • Detergent universal concentrat.
  • Nu conţine fosfor.
  • Acţiune delicată, protejează mâinile, nu degradează hainele.

Notă: Nu este recomandat pentru maşinile automate de spălat vase.

Jocuri