Gentleman's Pride Aftershave Balm

gentlemans-prideCOD: 070                         Pret: 16,74 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Lamele aparatelor de bărbierit provoacă tăieturi, zgârieturi uneori imperceptibile, lăsând pielea uscată şi iritată. Răsfaţaţi-vă tenul cu Gentleman's Pride, after-shave balsamic, hidratant, fară alcool, cu miros proaspăt, masculin. Veţi simţi catifelarea răcoroasă a combinaţiei unice de agenţi de hidratare şi emoliere cu gel stabilizat de Aloe vera. Bărbaţii vor îndrăgi prospeţimea senzaţiei, iar femeile vor aprecia nota masculină a parfumului său.

After-shave-ul Gentleman's Pride se prezintă sub forma unei emulsii hidratante şi catifelante, ce calmează epiderma după bărbierit. Conţine gel stabilizat de Aloe vera şi extracte de rozmarin şi romaniţă cu efect de hidratare şi calmare. 

Calităţile produsului derivă din însumarea celor pe care le au componenţii săi, depăşind prin efectul sinergic „suma” acestora.

Loţiunea după ras Gentleman's Pride este o formulă care conţine agenţi de condiţionare şi hidratare ce ajută la calmarea iritaţiilor şi la recondiţionarea pielii feţei după ras sau după expunere la agenţi nocivi.

Efectul tegumentar este foarte prompt. În foarte scurt timp de la aplicare, stratul superficial de celule ale tegumentului feţei, agresat de procedeul folosit pentru bărbierit, este complet regenerat.

Pielea îşi recapătă catifelarea şi fermitatea. Gelul de Aloe Vera conţinut şi substanţele lubrifiante care compun produsul Gentleman's Pride netezesc pielea pe care este aplicat.

Ingredientele antioxidante şi extractele din plante precum şi factorul de protecţie antisolară pe care-l conţine face din Gentleman's Pride o excelentă loţiune a cărei folosire zilnică creează senzaţia de catifelare şi confort.

Parfumul deosebit pe care îl conţine şi care este diferit de toate odorizantele aflate pe piaţă la ora actuală, este rezultatul unui studiu special cu privire la evoluţia sa în raport cu pH-ul pielii celui care-l utilizează. Din acesta cauză fiecare persoană care îl utilizează prezintă un miros particular, propriu.

Datorită hialuronatului de sodiu pe care-l conţine este benefic şi în cuperoza de diverse etiologii.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, metil-glucet-20, etilhexilpalmitat, dimeticon, glicerilstearat, poliacrilamidă, izoparafină C13-14, lauret-7, PEG-100-stearat, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, retinil palmitat, acid ascorbic, alantoină, extract din frunze de rozmarin (Rosmarinus officinalis), extract din flori de romaniţă (Anthemis nobilis), diazolidiniluree, metilparaben, propilparaben, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 118 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se foloseşte după bărbierit sau pentru hidratarea tenului.

  • After-shave sau emulsie hidratantă.
  • Nu conţine alcool.
  • Acţiune hidratantă şi calmantă.
  • Notă proaspătă, masculină, unică.

Antioxidanti