Aloe-Jojoba Shampoo

aloe-jojoba-shampooCOD: 260                         Pret: 19,78 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Şampon cu Aloe vera şi pH echilibrat, Aloe-Jojoba Shampoo va oferi întregii familii un păr sănătos, strălucitor, moale şi uşor de pieptănat. Gelul stabilizat de Aloe vera este benefic atât pentru păr, cât şi pentru scalp, în egală măsură. Proprietăţile gelului de aloe fac din acest produs o alternativă naturală a şampoanelor obişnuite, iar acţiunea sa delicată îl recomandă ca produs eficient pentru igiena oricărui tip de păr.

Aloe-Jojoba Shampoo acţionează delicat, dar eficient, chiar şi în cazul părului gras-seboreic şi al mătreţei. Calmează iritaţiile scalpului, iar părul devine strălucitor şi uşor de aranjat.

Secretul Aloe-Jojoba Shampoo constă în acţiunea sa enzimatică la nivelul firelor de păr şi al scalpului, ce duce la îndepărtarea depozitelor de celule moarte din aceste ţesuturi, la care se adaugă beneficiile gelului stabilizat de Aloe:

  • Intăreşte papilele şi foliculii firelor de păr, aminoacizii din aloe fiind similari cu cei din aceste ţesuturi.
  • Furnizează saponine şi agenţi naturali de spumare ce fortifică şi dau volum părului.

Uleiul de jojoba, un alt important ingredient, este folosit în cosmetică de mulţi ani, datorită calităţilor sale emoliente, restabilind cantitatea de apă pierdută la nivelul pielii şi firului de păr. Uleiul de jojoba îndepărtează delicat excesul de sebum, redă volum părului şi reface tija şi vârfurile înspicate. Părul ud, uscat sau încurcat va deveni uşor de pieptănat şi va căpăta aspect vaporos.

Compoziţia sa specifică, unică, creată de Forever Living Products, în care intră o mare cantitate de gel de Aloe Vera stabilizat şi ulei de jojoba îi conferă o penetrabilitate sporită în firul de păr pe toată lungimea lui.

De asemenea, are efecte benefice asupra pielii capului, îndeo­sebi în zona rădăcinii firului de păr. Conţinutul de gel de Aloe Vera asigură o hidratare corectă a firului de păr evitând astfel uscarea şi mai apoi degradarea acestuia. Prin utilizarea acestui şampon s-au observat efecte benefice şi în direcţia combaterii multor tipuri de mătreaţă.

Şamponul cu aloe şi jojoba poate fi utilizat fără restricţii în funcţie de necesităţi.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), DEA-laurilsulfat, apă demineralizată, DEA-cocamidă, cocamidopropilbetaină, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), clorură de sodiu, diazolidiniluree, metilparaben, acid citric, acid ascorbic, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 296 ml.

MOD DE UTILIZARE: Se aplică puţin şampon pe părul umed şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente şi pentru a stimula scalpul, după care se clăteşte din abundenţă cu apă. Se repetă la nevoie, până ce părul rămâne curat.

  • Şampon delicat pentru utilizare frecventă.
  • Potrivit pentru orice tip de păr.
  • pH echilibrat, formulă concentrată.

LizarDirector - director web romanesc