Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

aloe-jojoba-conditioning-rinseCOD: 261                         Pret: 19,78 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Conceput de Forever Living Products pentru a fi folosit după utilizarea şamponului Forever Aloe-Jojoba, balsamul Aloe-Jojoba Conditioning Rinse îngrijeşte părul în mod delicat şi eficient. Combinaţia de gel stabilizat de Aloe vera şi jojoba, agent antielectrostatic, conferă părului aspect strălucitor şi mătăsos.

Balsamul Aloe-Jojoba Conditioning Rinse are acum o formulă îmbunătăţită prin introducerea complexului vitaminei B şi a proteinelor hidrolizate. Prin creşterea efectului hidratant şi de refacere, părul va deveni mai mătăsos, mai strălucitor, mai maleabil şi mult mai uşor de coafat ca până acum!

Oferiţi părului îngrijirea pe care o merită cu balsamul Aloe-Jojoba Conditioning Rinse.

Efectul principal este cel de rehidratare a firului de păr şi recondiţionarea structurii acestuia pe toată lungimea lui. Se previne astfel fenomenul de despicare a vârfului firului de păr atât de frecvent întâlnit ca urmare a procedeelor stresante de coafare. În urma utilizării sistematice a acestui produs pentru igienă personală, părul devine fortificat căpătând un luciu natural şi o manevrabilitate sporită.

Balsamul completează efectul şamponului cu aloe şi jojoba.

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, ulei din nuci de Macadamia (Macadamia ternifolia), alcool cetilic, clorură de dihidroxipropil-PEG-5-linoleamoniu, gliceril stearat, glicerină, cuaterniu-80, clorură de stearalconiu, dimeticon, clorură de guar-hidroxipropiltrimoniu, ulei din seminţe de jojoba (Simmondsia chinensis), proteine hidrolizate din grâu, pantenol, fenoxietanol, metilparaben, propilparaben, acid citric, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Recipient cu volum net 296 ml.

MOD DE UTILIZARE: După spălarea părului cu şamponul Forever Aloe-Jojoba şi clătire, părul se masează uşor cu Aloe-Jojoba Conditioning Rinse, se lasă să acţioneze 2-3 minute, după care urmează clătirea definitivă.

  • pH echilibrat.
  • Formulă îmbunătăţită pentru efecte sporite.
  • Acţiune hidratantă şi protectoare pentru un păr strălucitor.
  • Acoperă firul de păr cu o peliculă protectoare ce elimină aspectul înspicat al vârfurilor.