Cum mă înscriu?

Primul pas spre a deveni distribuitor Forever Living Products este să te înregistrezi la companie prin completarea unui Formular de Înscriere al distribuitorului.

 • Orice persoană în vârstă de peste 18 ani poate deveni distribuitor Forever.
 • Înscrierea este fără taxe sau cotizaţii periodice.
 • Prin semnarea Formularului de Înscriere, devii membru al echipei noastre.
 • Prin completarea acestui formular primeşti un număr de identificare al distribuitorului, ceea ce îţi permite să comanzi ca distribuitor în orice depozit Forever din lume.
 • Nu eşti obligat să faci comenzi periodic.
 • Soţul şi soţia vor fi trecuţi împreună pe acelaşi formular.

Noua modalitate de înscriere (varianta recomandată):

(Compania Forever Living Products va suporta, până la sfârşitul anului 2011, costurile Mapei de Înscriere/Setului de Înscriere pentru cei care apelează la această facilitate.)
 1. Descărcaţi Formularul de Înscriere.
 2. Pentru alegerea produselor pe care le veţi comanda (comanda minimă este de 50 Euro fara TVA la preţ NDP), vă recomandăm să consultaţi lista de preţuri NDP.
 3. Citiţi cu atenţie instrucţiunile de completare şi expediere a Formularului de Înscriere şi urmaţi intocmai paşii descrişi.

 

Modalitatea clasică de înscriere:

 1. Solicitaţi Mapa/Setul de Înscriere (cost 10 RON).
 2. Alegeti produsele.
 3. Completaţi Formularul de Înscriere şi Formularul de Comandă (Înscrierea este însoţită obligatoriu de o comandă minimă în valoare de 62 Euro - TVA inclus - la preţ NDP)
 4. Vă vom sprijini în activităţile de finalizare a înscrierii şi plasare a comenzii.

 

Cum se comandă şi cum se modifică preţurile


Noul Distribuitor cumpără la preţ NDP (New Distributor Price), adică 15% mai puţin decât preţul de consumator. Înscrierea este însoţită de o comandă minimă în valoare de 50 Euro + TVA la preţ NDP.
Acest preţ (preţul NDP) este valabil până în momentul în care Noul Distribuitor acumulează 2pc (2 puncte credit) în 2 luni calendaristice (punctajul aferent fiecărui produs este afişat în Formularul de Comanda atasat fiecarei Mape de Înscriere).
Acumularea a 2 pc se poate face în 2 luni sau într-o oră, pentru asta îţi recomandăm pentru început achiziţionarea unuia dintre pachetele Touch of Forever sau Clean 9 Business Pak (2pc) care te califică imediat de la nivelul de Nou Distribuitor la nivelul de Asistent Supervizor, iar din acel moment vei plăti preţul de depozit – adică 30% mai puţin decât preţul de consumator - toată viaţa!

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne.