Sonya Aloe Balancing Cream

aloe-balancing-cremeCOD: 280                         Pret: 34,61 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Sonya Aloe Balancing Cream cu Aloe Vera, extracte cu efect revitalizant şi agenţi intens hidratanţi, pentru menţinerea nivelului optim de hidratare a tenului, face parte din gama de produse cosmetice Sonya Skin Care Collection de la Forever Living Products. Sonya Aloe Balancing Cream se va folosi după aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum, pentru un ten mai catifelat, mai suplu şi mai hidratat ca oricând!

INGREDIENTE: Aloe Barbadensis Gel (Gel Stabilizat de Aloe Vera), apă demineralizată, ciclopentasiloxan, butilen glicol, poliizobutenă hidrogenată, dimeticon, VP copolimer/acrilodimetiltaurat de amoniu, poliacrilamidă, izoparafină C13-14, lauret-7, hialuronat de sodiu, acetat de tocoferil, glicerină, extract de lămâie (fruct) (Citrus medica limonum), extract din frunze de ceai alb (Camellia sinensis), 1,2-hexanediol, caprilil glicol, tropolonă, parfum.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu masă netă 71 g.

MOD DE UTILIZARE: Se va folosi dimineaţa şi seara, după aplicarea produsului Sonya Aloe Nourishing Serum. Ambalajul produsului conţine spatulă şi disc separator pentru cremă. Cu ajutorul spatulei se pune o cantitate redusă de cremă pe discul separator. Cu ajutorul degetelor se ia crema de pe discul separator şi se aplică pe faţă şi decolteu, apoi se masează uşor până la absorbţia completă. Spatula şi discul separator se vor spăla cu apă fierbinte şi se vor şterge cu un prosop curat după fiecare aplicare, întreţinându-se corespunzător pentru următoarele folosiri.

  • Conţine Aloe vera şi extracte cu efect revitalizant.
  • Contribuie la menţinerea nivelului optim de hidratare.
  • Conferă tenului hidratare, catifelare şi supleţe.