Forever Fizz

forever-fizzCOD: 283                         Pret: 35,34 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Formula Forever Fizz Effervescent NRG este o tabletă efervescentă cu aromă de mango şi gust grozav, special creată de Forever Living Products pentru energizarea rapidă şi comodă a întregului trup.

Fiecare tabletă delicioasă aduce cu sine o explozie de energie. Modul practic de ambalare a tabletelor,  în pachete individuale, îţi permite să le iei cu tine oriunde mergi, iar faptul că sunt perforate îţi permite să le dizolvi în apă cât ai zice "peşte" şi să te bucuri de prospeţimea şi energia lor în orice moment al zilei.

Vitaminele B din compoziţia suplimentului alimentar Forever Fizz (piridoxină, niacină, vitamina B12 şi acid pantotenic) ajută la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge. Dacă organismul nu primeşte necesarul caloric de care are nevoie pentru a funcţiona la cote optime, aportul de vitamine B ajută la transformarea în glucoză a rezervelor existente de carbohidraţi şi alte substanţe nutritive.

Aminoacizii conţinuţi de Forever Fizz (taurină, glucuronolacton şi L-leucină) sprijină activitatea cerebrală, au efecte pozitive asupra îmbunătăţirii memoriei şi capacităţii de concentrare, ajută la menţinerea unui nivel normal de zahăr în sânge.

Extractul de rădăcină de ginseng din tabletele efervescente Forever Fizz are efecte benefice asupra circulaţiei sangvine, fiind util şi în perioadele de convalescenţă.

Cu o singură tabletă de Forever Fizz organismul tău îşi poate recăpăta energia pierdută, pentru a funcţiona la cote maxime. Şi, nu în ultimul rând, adăugând Forever Fizz pe lista băuturilor tale zilnice preferate, îţi vei menţine nivelul de hidratare în parametri optimi.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 tabletă

Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Niacină

5 mg

25%

Piridoxină (ca piridoxidă-hidrocloridă)

2 mg

 100%

Vitamina B12 (ca cianocobalamin)

3 mcg

50%

Acid pantoteic (ca pantotenat de calciu)

5 mg

50%

Sodiu (ca bicarbonat de sodiu şi carbonat de sodiu)

850 mg

35%

L-Taurină

200 mg

*

Glucuronolacton

100 mg

*

Extract de panax ginseng (rădăcină)

40 mg

*

* Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Dextroză, acid citric, bicarbonat de sodiu, aromă naturală, acid malic, L-leucină, carbonat de sodiu, sucraloză, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu 30 tablete.

MOD DE ADMINISTRARE:
TREBUIE DIZOLVAT ÎN APĂ ÎNAINTE DE A FI CONSUMAT.
O dată pe zi, dizolvaţi o tabletă în aproximativ 240 ml de apă. Pentru rezultate optime, consumaţi conţinutul în decursul a unul sau două minute după dizolvarea completă.

  • Aromă delicioasă de mango.
  • Se dizolvă în apă pentru energizarea rapidă a întregului organism.
  • Sporeşte vitalitatea.
  • Înlătură oboseala.
  • Combate stările de iritabilitate.
  • Creşte capacitatea de concentrare.
  • Ambalajul practic, în pliculeţe individuale, îţi permite să iei produsul cu tine oriunde şi oricând.
{youtube}4J0cmxrAkLA{/youtube}

jocuri