Forever CardioHealth

forever-cardio-healthCOD: 312                         Pret: 30,63 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10 este un supliment alimentar special realizat de Forever Living Products, pentru a se dizolva în paharul tău cu Aloe Vera Gel şi pentru a furniza trei nutrienţi importanţi pentru menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular. Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10 întreţine nivelul optim al homocisteinei, acoperă necesarul de coenzima Q10 pe care îl presupune funcţionarea celulară eficientă şi furnizează substanţe antioxidante importante pentru sănătatea inimii. Aceste ingrediente valoroase contribuie în mod global la menţinerea sănătăţii aparatului cardiovascular.

Coenzima Q10 este o enzimă produsă în organism, fiind necesară desfăşurării normale a proceselor biochimice din celule, implicit cele cardiace şi cele vasculare. Pe măsura înaintării în vârstă s-a raportat scăderea semnificativă a nivelului ei în organism, iar carenţa apare chiar atunci când avem cea mai mare nevoie de coenzima Q10! Forever CardioHealth™ cu coenzima Q10 furnizează exact cantitatea suplimentară de coenzima Q10 de care are nevoie organismul tău.

O altă cale prin care produsul ameliorează funcţionalitatea aparatului cardiovascular este legată de menţinerea unui nivel optim al homocisteinei în sânge. Vitaminele complexului B prezente în Forever CardioHealth™ (respectiv vitaminele B6, B12 şi acidul folic) şi-au demonstrat rolul în menţinerea nivelului homocisteinei la valori scăzute, iar această conversie către valori mici este benefică pentru sănătatea inimii şi buna funcţionare a vaselor sanguine. De asemenea, Forever CardioHealth™ conţine o selecţie de extracte botanice (din seminţe de struguri, şofran de India, Boswellia serrata, frunze de măslin), despre care studiile au arătat că sunt benefice pentru sănătatea aparatului cardiovascular. Pe langă toate aceste ingrediente, în formula produsului au mai fost incluse substanţe minerale precum magneziu şi crom, importante pentru sănătatea inimii, lecitină (recunoscută pentru efectul de "lubrifiere" vasculară şi de mobilizare a lipidelor, cu rol de prevenire a depunerii lor în pereţii vaselor) şi vitaminele C şi E, puternic antioxidante.

Iar acum toată bogăţia acestei formule se poate combina cu primul pahar cu Aloe Vera Gel pe care îl veţi consuma, pentru a-i spori beneficiile oferite de miraculoasele frunze de aloe. Turnaţi conţinutul plicului în pahar, amestecaţi uşor şi savuraţi, iar inima dumneavoastră vă va mulţumi!

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 pliculeţ
Numar doze per cutie: 30

Cantitate /doză

*Necesarul zilnic (%)

Kcal

10

 

Total carbohidraţi

3 g

1% *

   Zaharuri

3 g

Vitamina C (acid ascorbic)

30 mg

50%

Vitamina E (tocoferol)

15 UI

50%

Vitamina B6 (piridoxină-hidrocloridă)

2 mg

 100%

Folaţi (acid folic)

400 mcg

100%

Vitamina B12 (cianocobalamin)

25 mcg

417%

Magneziu (citrat de magneziu)

5 mg

1%

Crom (clorură de crom)

50 mcg

42%

Coenzima Q10

80 mg

Extract din seminţe de struguri

20 mg

Extract din şofran de India (Curcuma Ionga), pulbere (rădăcină)

20 mg

Extract de Boswellia (Boswellia serrata) (răşină)

20 mg

Extract din frunze de măslin

24 mg

Lecitină din soia

100 mg

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.
† Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Fructoză, celuloză microcristalină, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: Cutie cu 30 plicuri sigilate individual (fiecare plic având masă netă 3,5 g).

MOD DE ADMINISTRARE: 1 plic pe zi. Se toarnă conţinutul unui plic într-un pahar cu Aloe Vera Gel, se amestecă uşor înainte de a se consuma.

  • Supliment alimentar special conceput pentru a se dizolva uşor în Aloe Vera Gel.
  • Furnizează coenzima Q10, necesară desfăşurării funcţiilor de bază la nivel celular.
  • Conţine extracte botanice, minerale, lecitină şi vitamine antioxidante.
{youtube}PWIMVKIgg74{/youtube}

Director Web Database