Absorbent-C

absorbent-cCOD: 048                         Pret: 19,78 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Absorbent-C cu tărâţe de ovăz este un supliment alimentar excepţional, ce combină două substanţe nutritive vitale. Compoziţia produsului, elaborată printr-un procedeu unic de Forever Living Products, reprezintă un sistem de livrare eficace a vitaminei, prin care organismul poate să dispună de întreaga cantitate de vitamina C din fiecare tabletă. Aportul zilnic de Absorbent-C este foarte important pentru menţinerea sănătăţii.

Vitamina C este hidrosolubilă. Întrucât corpul uman nu are capacitatea de a produce vitamina C, ea trebuie luată din hrană sau suplimente precum Forever Absorbent-C. Consumul zilnic de vitamina C a fost mereu asociat cu sănătatea. Ştiinţa ne oferă astăzi o întreagă listă cu beneficiile aduse de cea mai utilizată vitamină:

  • Antioxidant puternic, face parte din sistemul de apărare al organismului faţă de efectele nocive ale radicalilor liberi. 
  • Supliment benefic pielii, deoarece contribuie la formarea de colagen intercelular. 
  • Necesară pentru menţinerea integrităţii ţesutului conjunctiv.

Necesarul unui anumit nivel de vitamina C este mai mult decât evident. Cercetările arată că o ţigară distruge 25 mg de vitamina C. Stresul, medicamentele şi factorii poluanţi din mediul înconjurător sărăcesc organismul de această vitamină. Printre urmările deficienţei se numără fragilitatea vaselor capilare şi sângerarea gingiilor.

Pentru a ne asigura că cele 60 mg de vitamina C dintr-o tabletă sunt absorbite complet, am adăugat 500 mg de tărâţe de ovăz, ce conţin fibre vegetale cu solubilitate crescută. Cercetările arată că fibrele solubile pot contribui la menţinerea nivelul colesterolului din sânge în limite normale.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 tabletă
Cantitate / doză
*necesarul
 zilnic (%)
 pentru copii
 < 4 ani
*necesarul
 zilnic (%)
 pentru adulti
 si copii > 4 ani
Kcal

5

-----

-----

Total carbohidraţi

1 g

**

< 1 %*

Vitamina C

60 mg

150 %

100 %

*Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.
** Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

INGREDIENTE: Tărâţe de ovăz, sorbitol pulbere, miere, acid ascorbic, acid stearic, aromă naturală de portocale, bioflavonoide din citrice, pulbere din fruct de papaya, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: flacon cu 100 tablete (fiecare tabletă conţine 60 mg vitamina C).

ADMINISTRARE: 1 tabletă de 3 ori pe zi.

  • Tărâţele de ovăz favorizează absorbţia Vitaminei C.
  • Antioxidant puternic.
  • Contribuie la sănătatea pielii.
  • Nu conţine zahăr, conservanţi, amidon sau coloranţi artificiali.

Promovare site