Lycium Plus

forever-lycium-plusCOD: 072                         Pret: 37,20 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Lycium Plus este un supliment alimentar conceput  de Forever Living Products ca sursă de antioxidanţi, bioflavonoide şi alţi fitonutrienţi cu efecte benefice.

Fruct chinezesc utilizat de secole, lycium-ul favorizează menţinerea sănătăţii tenului, a vitalităţii şi acuităţii vizuale. Bogat în aminoacizi (componente ale proteinelor) şi vitamine, lycium-ul este cunoscut în China ca un "tonic yin" cu multiple utilizări în medicina tradiţională.

Rădăcina de lemn-dulce, al doilea ingredient al produsului, este cea mai folosită plantă din medicina tradiţională chineză, având peste 150 de compuşi cu efecte benefice. Este cel mai frecvent utilizată ca adjuvant, principala sa calitate fiind aceea de a potenţa efectele benefice ale altor plante medicinale. Drept urmare, rădăcina de lemn-dulce devine asociatul ideal pentru lycium.

Extractul flavonoidic din lemn-dulce este un concentrat ce se obţine din rădăcina plantei. Procedeul prin care se obţine acest extract presupune înlăturarea celei mai mari părţi din glicirizină, substanţă foarte dulce care poate produce efecte secundare nedorite.
Conform celor mai recente studii, bioflavonoidele din lemn-dulce se numără printre cei mai puternici antioxidanţi cunoscuţi.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 tabletă
Cantitate /doză
Extract de lycium, pulbere (fruct)

300 mg*

Extract flavonoidic din lemn dulce, pulbere (rădăcină)

37,5 mg*

*Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Celuloză microcristalină, celuloză, croscarmeloză sodică, acid stearic, stearat de magneziu, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: flacon cu 100 tablete.

ADMINISTRARE: 1 tabletă de 3 ori pe zi.

  • Antioxidant puternic.
  • Sursă valoroasă de fitonutrienţi.
  • Benefic văzului şi pielii.
  • Tonic puternic.

Director Gratuit - SEO