Forever Active Probiotic

forever-active-probioticCOD: 222                         Pret: 32,86 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Microbii sunt microorganisme vii care există în corpul uman, având un rol bine determinat în starea generală de sănătate. In timp ce unii microbi sunt dăunători, cea mai mare parte a lor sunt benefici pentru organism. Aceste "bacterii bune" sunt numite "probiotice". Termenul provine din limba greacă şi înseamnă "pentru viaţă".

Forever Living Products cunoaşte rolul important pe care microbii benefici îl au pentru sănătatea omului, precum şi nevoia de a suplimenta această cantitate prin intermediul terapiei cu probiotice. Creat pentru a promova un sistem digestiv sănătos, Forever Active Probiotic, sub forma unor capsule mici, uşor de înghiţit, ajută la combaterea dezechilibrelor create de hrana neadecvată şi stilul dezordonat de viaţă, care pot conduce la o scădere a numărului probioticelor naturale din organism.

Intrucât probioticele sunt organisme fragile, Forever Active Probiotic se bazează pe o tehnologie de încapsulare unică, patentată, care le protejează şi apoi eliberează combinaţia unică de şase tipuri de microbi numai după ce aceştia ajung la destinaţia dorită, intestinul gros. Forever Active Probiotic acţionează în principal la nivelul colonului, unde ajută procesul de digestie şi eliberarea substanţelor nutritive în vederea absorbţiei. De asemenea, contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare, prin menţinerea sănătăţii şi echilibrului organismului. 

Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piaţă ce conţine 6 tipuri diferite de probiotice şi nu necesită refrigerare. Probioticele din compoziţia produsului Forever Active Probiotic provin din Lactobacillus şi Bifidobacterium genera; varietăţile sunt următoarele:

  • Lactobacillus Acidophilus - inhibă organismele nedorite şi ajută la prevenirea multiplicării şi colonizării lor.
  • Bifidobacterium Longum - neutralizează bacteriile dăunătoare pentru a ajuta la reducerea frecvenţei afecţiunilor gastrointestinale.
  • Bifidobacterium Lactis - ajută la scăderea pH-ului organismului şi inhibă creşterea bacteriilor nocive.
  • Lactobacillus Rhamnosus - ajută la protejarea tractului intestinal, astfel încât microorganis­mele nedorite să nu aibă condiţii propice de dezvoltare.
  • Lactobacillus Bulgaricus - ajută la menţinerea curăţeniei şi echilibrului intestinului subţire.
  • Lactobacillus Plantarum - conservă substanţele nutritive esenţiale, vitaminele şi antioxidanţii pentru a ajuta la contracararea efectelor substanţelor nocive din hrană.

Este foarte important de precizat că Forever Active Probiotic acţionează sinergic cu gelul nostru patentat, Aloe Vera Gel. Aloe acţionează ca un "prebiotic", care susţine procesul de creştere a probioticelor şi le oferă un mediu ideal de acţiune.

 Aşadar, pentru un sistem digestiv sănătos, o absorbţie mai bună a substanţelor nutritive şi funcţie imunitară întărită, adăugaţi Forever Active Probiotic la cura dumneavoastră zilnică de suplimente alimentare.

Informaţii nutritive
Dozaj: 1 capsulă perlată
Număr doze per recipient: 30
Cantitate / doză *Necesarul zilnic (%)
Amestec brevetat Probiotic
   L. acidophilus, B. longum

1 miliard efu *

   B. lactis, L. rhamnosus   
   L. bulgaricus, L. plantarum   
 *Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Ulei de palmier, gelatină, glicerină, lecitină din soia, pectină, colorant caramel. Conţine soia.

MOD DE PREZENTARE:  30 capsule perlate (cutie cu 2 blistere a cate 15 capsule perlate).

ADMINISTRARE: 1 capsulă pe zi înghiţită cu apă, pe stomacul gol sau la 2 ore după masă. Capsulele se înghit întregi. A nu se mesteca sau zdrobi.

  • Ajută la menţinerea unui sistem digestiv sănătos. 
  • Imbunătăţeşte absorbţia substanţelor nutritive şi sprijină funcţia imunitară. 
  • Combinaţie unică de 6 varietăţi de microbi benefici.
  • Nu necesită refrigerare.

Notă: Nu conţine drojdie, grâu, gluten, porumb, produse lactate, coloranţi şi arome artificiale, conservanţi. Produsul conţine ingrediente naturale, prin urmare variaţiile de culoare sunt normale.

{youtube}lEulKAQhOMA{/youtube}