Forever Active HA

forever-active-haCOD: 264                         Pret: 38,40 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Active HA este o formulă unică ce furnizează acid hialuronic cu masă moleculară mică, cu proprietăţi hidratante şi lubrifiante, plus ulei de ghimbir şi şofran. Datorită acestei formule, Forever Active HA este unul dintre cele mai performante suplimente alimentare de pe piaţă, destinat lubrifierii articulaţiilor şi hidratării pielii.

Chinezii folosesc de secole ghimbirul şi şofranul, pentru buna funcţionare a articulaţiilor. Pe de altă parte, acidul hialuronic (AH) este o proteină specifică pe care organismul uman o produce pentru a lubrifia şi proteja articulaţiile şi muşchii, dar şi pentru a asigura un nivel optim de hidratare cutanată. Pe măsura trecerii anilor, organismul uman produce din ce în ce mai puţin AH. Din acest motiv, odată cu înaintarea în vârstă, articulaţiile nu vor mai beneficia de lubrifierea necesară, iar pielea va căpăta un aspect aspru şi uscat. Până de curând, AH trebuia administrat injectabil, deoarece în stare naturală nu se absoarbe pe cale digestivă. In prezent, graţie tehnologiei Injuv, AH devine posibil de administrat pe cale orală.

 Acidul hialuronic cu masă moleculară mică, uleiul de ghimbir şi şofranul prezente în Forever Active HA de la Forever Living Products vor face ca articulaţiile dvs. să funcţioneze "ca unse"!

Informaţii nutritive
Dozaj: 2 capsule gelatinoase
Număr doze per recipient: 30
Cantitate /doză

Complex Injuv de AH (eliberează 9%
acid hialuronic cu masă moleculară
mică, obţinut din hialuronatde sodiu)

80 mg *

Ulei de ghimbir
(Zingiber officinale) (rădăcină)

50 mg *

Şofran (Curcuma longa)
pulbere (rădăcină) (95% curcumină)

50 mg *

* Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

ALTE INGREDIENTE: Ulei din seminţe de soia, gelatină, glicerină, ceară galbenă de albine, maltodextrină, apă distilată, oxid de zinc, lecitină. Conţine soia.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu 60 capsule gelatinoase.

ADMINISTRARE: 2 capsule gelatinoase pe zi.

  • Lubrifiază articulaţiile şi hidratează pielea.
  • Formulă unică de acid hialuronic cu masă moleculară mică.
  • Conţine ghimbir şi şofran, benefice pentru funcţionarea normală a articulaţiilor.
{youtube}AhzJpCPmPz0{/youtube}

Promovare