Forever Lean

forever-leanCOD: 289                         Pret: 38,50 EUROshopping-cart

Vrei mai ieftin?Wink

Forever Lean de la Forever Living Products este un supliment alimentar ce conţine, printre altele, două ingrediente revoluţionare ce vă pot ajuta să atingeţi greutatea corporală ideală, contribuind la reducerea absorbţiei caloriilor din lipide şi carbohidraţi.

Primul dintre aceste ingrediente este extractul de cactus Opuntia ficus-indica, denumit şi smochin indian, nopal sau pară ţepoasă. Frunzele acestui cactus sunt bogate în fibre ce împiedică absorbţia grăsimilor de către organism. Cercetările au arătat că aceste fibre au o capacitate mult mai mare decât alte plante de a reduce absorbţia lipidelor.

Cel de-al doilea ingredient din compoziţia produsului Forever Lean este o proteină extrasă din boabele de fasole albă. Această proteină încetineşte absorbţia zaharurilor la nivelul intestinului subţire prin inhibarea temporară a activităţii enzimei ce transformă zaharurile în amidon.

Cel de-al treilea ingredient cu eficacitate ridicată din Forever Lean este triclorura de crom. Cromul este un mineral cu rol foarte important în sprijinirea capacităţii naturale a organismului de a regla nivelul de zahăr din sânge, datorită acţiunii sale de co-factor GTF (factor de toleranţă la glucoză). Acest lucru este esenţial pentru funcţionarea normală a metabolismului.

Pentru a maximiza eficacitatea acestui supliment alimentar este important să aveţi o dietă sănătoasă şi să practicaţi în mod constant exerciţii fizice. Astfel veţi atinge şi vă veţi menţine greutatea corporală la care visaţi.

Informaţii nutritive
Dozaj: 4 capsule
Număr doze per recipient: 30

Cantitate / doză *Necesarul zilnic (%)
Total carbohidraţi

 1 g

< 1% *

Fibre vegetale

1 g

4%

Crom (triclorură de crom)

120 mcg

100%

Extract de smochin indian
(Opuntia ficus-indica) pulbere (frunză)

1050 mg

Extract de boabe de fasole albă
(Phaseolus vulgaris), pulbere

445 mg

* Necesarul zilnic (%) este stabilit pentru o dietă de 2.000 Kcal/zi.
† Necesarul zilnic (%) nu este stabilit.

INGREDIENTE: Gelatină, apă, celuloză microcristalină, acid stearic, croscarmeloză sodică, dioxid de siliciu.

MOD DE PREZENTARE: Flacon cu 120 capsule.

ADMINISTRARE: 1 capsulă de 3-4 ori pe zi, cu apă, imediat înainte de mese.

  • Contribuie la blocarea absorbţiei caloriilor din lipide şi carbohidraţi.
  • Cromul sprijină capacitatea naturală a organismului de a regla nivelul de zahăr din sânge, pentru o funcţionare normală a metabolismului.
  • Ajută la inhibarea temporară a absorbţiei caloriilor din zaharuri.
{youtube}txWTRKQXOxo{/youtube}

 

NetFlash.ro la indemana ta!